ÎnvăţământEducaţieInterlingua

 

  Centrul de Limbi Moderne INTERLINGUA

Scurtă prezentare


  Centrul de Limbi Moderne INTERLINGUA este o iniţiativă  a Facultăţii de Litere, Universitatea din Craiova. Înfiinţat în 2005, acest centru funcţionează în conformitate cu standardele lingvistice ale Uniunii Europene şi urmează politica lingvistică şi multiculturală a Facultăţii de Litere.

  Centrul de Limbi Moderne INTERLINGUA răspunde unei nevoi constante pe plan local şi regional de a crea competenţe în domeniul următoarelor limbi moderne: engleză, franceză, germană, italiană şi spaniolă.

  Centrul de Limbi Moderne INTERLINGUA asigură condiţii favorabile de învăţare şi testare a celor doritori să îşi formeze sau să îşi perfecţioneze competenţa de comunicare într-una din limbile moderne enumerate mai sus, dispunând de personal didactic calificat şi specializat în ţară şi în străinătate, scopul fiind acela de a oferi paşaportul lingvistic indispensabil pregătirii profesioniştilor autentici, în contextul globalizării.

 

Programul de funcţionare

 

  Înscrierile se fac online, cu minim 48 de ore înainte de susţinerea evaluării nivelului de competenţă lingvistică; cererea se poate descărca în format electronic de pe site-ul INTERLINGUA şi trimisă pe adresa - interlinguacraiova@yahoo.com.

Ziua: în fiecare zi de marți   în afară de perioadele de vacanţe legale şi zilele libere legale

Din motive obiective, în cadrul Centrului de Limbi Moderne "Interlingua" nu se va desfășura nicio activitate marți, 10.07.2018. Pe datele 17 și 24.07.2018, programul este normal.

Intervalul orar: 10.00 (ora începerii examenului de competenţă lingvistică) -  13.00

Sala: 337b, la etajul întâi,  în clădirea centrală a Universităţii din Craiova

Achitarea tarifului: se poate face anticipat la casieria universităţii (str. Libertăţii nr. 13).

Contacte: CENTRUL DE LIMBI MODERNE INTERLINGUA, Str. A.I.Cuza, Nr.13; Tel: 0251-414468; Fax: 0251-418849, adresa de e-mail interlinguacraiova@yahoo.com.

Director al Centrului de Limbi Moderne Interlingua: Lect.univ.dr. Emilia ŞTEFAN         
Secretar Ştiinţific al Centrului de Limbi Moderne Interlingua: Lect.univ.dr. Oana Adriana DUŢĂ

Cursurile de pregătire vizează dezvoltarea unor competenţe diversificate, în acord cu cerinţele Cadrului European Comun de Referinţă pentru Limbi Străine: înţelegerea textului ascultat, înţelegerea textului citit, exprimare scrisă, exprimare orală, interacţiune verbală.

Persoanele doritoare să urmeze aceste cursuri sunt rugate să trimită cererea de înscriere de mai jos, la adresa:interlinguacraiova@yahoo.com.

 

 

Activitatea Centrului de limbi moderne INTERLINGUA se adresează tuturor categoriilor de persoane care se regăsesc ca potenţiali beneficiari în tabelele anexate.

- Tipuri de cursuri şi tarife

Pentru informaţii şi înscriere:

 

Detalii suplimentare: