Departamente AcademiceDepartamentul de Matematici Aplicate

 

Departamentul de Matematici Aplicate (DMA)

 Departamentul de Matematici Aplicate (DMA) a fost infiintat ca departament autonom in cadrul Universitatii din Craiova, subordonat direct Rectoratului, prin Hotararea Senatului din iunie 2001, pe baza art. 56 (3) din Legea invatamantului.

 

(ICAMNM - third edition) - October 29-31, 2020, Craiova, Romania

Organized by Department of Applied Mathematics  - University of Craiova, Romania

First announcement

Second Announcement

 

Due to the exceptional conditions induced by the spread of the COVID 19 Pandemic, the actual ICAMNM 2020 will be a virtual – online – conference.

 

  • Program de pregătire la matematică pentru BAC 2020 și admitere la licență 2020

Departamentul de Matematici Aplicate, în parteneriat cu Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică a Universității din Craiova, organizează pentru elevii de liceu interesați un program de pregătire la matematică pentru Bacalaureat 2020, respectiv pentru proba de matematică la admiterea la facultate 2020. Acest program va avea calendarul următor, disponibil AICI   și va aborda tematica următoare, disponibilă AICI .

 

  • Program de pregătire la matematică pentru BAC 2020

Departamentul de Matematici Aplicate, în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Electrică a Universității din Craiova, organizează pentru elevii de liceu interesați un program de pregătire la matematică pentru Bacalaureat 2020. Acest program va avea calendarul următor, disponibil AICI   și va aborda tematica următoare, disponibilă AICI .

 

  • Program de pregătire la matematică pentru BAC 2020

Departamentul de Matematici Aplicate, în parteneriat cu Facultatea de Mecanică a Universității din Craiova, organizează pentru elevii de liceu interesați un program de pregătire la matematică pentru Bacalaureat 2020. Acest program va avea calendarul următor, disponibil AICI   și va aborda tematica următoare, disponibilă AICI .

Pentru IMST Centrul Universitar Drobeta-Turnu Severin calendarul este disponibil AICI  și tematica este disponibilă AICI .

 

  •  Anunt prezentare stiintifica

Joi, 13 iunie 2019, la ora 13.30, in sala 363, Dr. Renata Bunoiu  (Université de Lorraine, Metz, France) va sustine prezentarea stiintifica "Homogenization for a sign-changing problem".

 

  • Simularea probei de matematică de la Admiterea 2019 la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică

Departamentul de Matematici Aplicate, în parteneriat cu Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică,  organizează în data de 11 mai 2019, pentru elevii de liceu interesați, o simulare a lucrării scrise la matematică de la concursul de admitere la facultate.
 
Mai multe detalii privind simularea pot fi obținute contactând adresa de poștă electronică <simulare.mate at ucv.ro>.
 
Simularea lucrării scrise la matematică de la concursul de admitere la facultate va avea loc în data de sâmbătă, 11 mai 2019 și se va desfășura la sediul Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică (Blvd. Decebal 107, Craiova), după următorul program:

9:00-10:00 înscrierea candidaților;

10:00-11:00 pauză;

11:00-14:00 lucrarea scrisă.

Pentru înscriere, fiecare candidat trebuie să prezinte un act de identitate.
Tematica pentru lucrarea scrisă este disponibilă AICI
Afișarea rezultatelor: duminică, 12 mai 2019.

Prin această simulare, candidații pot să își verifice/evalueze cunoștințele dobândite și să se familiarizeze cu atmosfera examenului de admitere din sesiunea iulie 2019. 

 

  • Program de pregătire la matematică pentru BAC 2019 și admitere la licență 2019

Departamentul de Matematici Aplicate, în parteneriat cu Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică a Universității din Craiova, organizează pentru elevii de liceu interesați un program de pregătire la matematică pentru Bacalaureat 2019, respectiv pentru proba de matematică la admiterea la facultate 2019. Acest program va avea calendarul următor, disponibil AICI  și va aborda tematica următoare, disponibilă AICI.

 

 Arhiva Stiri