CampusVoluntariatProiecte ASFEAAPrezentare

Prezentare

Asociația Studenților din Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a apărut în cadrul mișcărilor studențești locale și naționale imediat după revoluție în ianuarie 1990, sub denumirea de « Sindicatul Studenților Economiști » (S.S.E.).

Sindicatul Studenților Economiști, a fost transformat în anul 2008 în Asociația « Asociația Studenților din Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor » (A.S.F.E.A.A.).


Asociația Studenților din Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor este o organizaţie nonguvernamentală studenţească, înfiinţată în anul 2008 care îşi desfăşoară activităţile sub auspiciile Facultăţii de Economie si Administrarea Afacerilor (Universitatea din Craiova). A.S.F.E.A.A. funcţionează pe bază de voluntariat. Suntem o echipă, o stare de spirit, un cerc de prieteni care și-au propus să investească în viitorul lor și al celorlalți. Cu bune și rele, dar mai ales cu dorința perpetuă de a adăuga valoare în tot ceea ce facem.

A.S.F.E.A.A. înseamnă pasiune, ambiție, entuziasmul participării la materializarea ideilor și bucuria de a reuși. Înseamnă numeroase uși deschise în viitorul tău și o grămada de prieteni care te vor sprijini mereu. Noi susținem inteligența, cunoașterea și puterea de muncă. Încurajăm sacrificiile personale și efortul tău de a învăța, atât în sala de curs, cât și în toate celelalte experiențe de formare pe care le alegi.

Misiunea noastră constă în dezvoltarea și  sprijinirea iniţiativei tinerilor pentru atingerea de performanţe într-un mediu competitiv precum și promovarea, apararea, reprezentarea și sprijinirea intereselor profesionale, sociale și culturale ale studenților din Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor  din Craiova în fața factorilor de decizie din mediul universitar.