AdmiterePreinscriere online

Preînscriere Online

 

Cum accesez EvStud - Preînscriere Online

EvStud - Preînscriere Online se poate accesa în două moduri:

Pentru conectare se va completa codul numeric personal propriu și se urmăresc pașii ceruți de aplicație.

 

EvStud - Preînscriere Online

Aplicația oferă informații cu privire la sesiunile de admitere deschise la Universitatea din Craiova, precum și oferta educațională. 
EvStud - Preînscriere Online vine in ajutorul candidaților, permițându-le precompletarea informațiilor necesare pentru înscrierea în admitere, simplificând procesul de înscriere la nivelul universității și oferind un acces mai bun al candidaților la oferta educațională a Universității din Craiova.

 

Cui se adresează preînscrierea online

EvStud - Preînscriere Online se adresează potențialilor candidați cetățeni români sau posesori ai unui CNP valid de ședere în România.

 

De câte ori pot accesa Înscrierea Online?

Odată înregistrat în platforma EvStud, orice candidat sau student poate accesa modulul de preînscriere online pe întreaga perioadă de preînscriere. 
Accesul la dosarul de înscriere se realizează prin utilizarea codului CNP al candidatului și a parolei comunicate la înregistrare (în cazul candidaților care nu sunt/au fost deja studenți ai Universității din Craiova) sau a parolei comunicate de secretariate (în cazul studenților). 
Vă rugăm să păstrați parola comunicată prin mesajul email de confirmare a înregistrării. În cazul în care ați pierdut parola va trebui să vă adresați în persoană (cu un act de identitate valid) personalului Direcției de Informatizare.

 

Utilizarea modulului pentru preînscrierea online a candidaților

Ghidul video pentru utilizarea aplicației EvStud - Preînscriere Online: