AdmitereRomâniÎnscriere Online

Înscriere Online

 

Cum accesez EvStud -Înscriere Online

EvStud - Înscriere Online se poate efectua accesând adresa web https://evstud.ucv.ro

Pentru înregistrare se va completa codul numeric personal propriu și se urmăresc pașii ceruți de aplicație.

 

EvStud -Înscriere Online

Aplicația oferă informații cu privire la sesiunile de admitere deschise la Universitatea din Craiova, precum și oferta educațională. 
EvStud - Înscriere Online vine in ajutorul candidaților, permițându-le precompletarea informațiilor necesare pentru înscrierea în admitere, simplificând procesul de înscriere la nivelul universității și oferind un acces mai bun al candidaților la oferta educațională a Universității din Craiova.

 

Cui se adresează înscrierea online

EvStud - Înscriere Online se adresează potențialilor candidați cetățeni români sau posesori ai unui CNP valid de ședere în România.

 

De câte ori pot accesa Înscrierea Online?

Odată înregistrat în platforma EvStud, orice candidat sau student poate accesa modulul de înscriere online pe întreaga perioadă de înscriere. 
Accesul la dosarul de înscriere se realizează prin utilizarea codului CNP al candidatului și a parolei comunicate la înregistrare (în cazul candidaților care nu sunt/au fost deja studenți ai Universității din Craiova). 
Vă rugăm să păstrați parola comunicată prin mesajul email de confirmare a înregistrării. În cazul în care ați pierdut parola aceasta poate fi recuparata folosind optiunea "Ai uitat contul? Recuperare parola." din platforma EvStud.

 

Utilizarea modulului pentru înscrierea online a candidaților

Ghidul video pentru utilizarea aplicației EvStud -Înscriere Online: