Evenimente

  


  

Voluntariat pentru studenți – Târgul de Turism al Olteniei

 

SC MULTISERVICES SRL organizează cea de a III- a ediție a Târgului de Turism al Olteniei,  ce se va desfășura în perioada 9 - 11 martie 2018 la Centrul Multifuncțional Craiova.

Este solicitata participarea sub forma de voluntariat  a studenților interesați de turism, pentru a intra în contact cu prestatori turistici și agenții de turism. Mai multe informații pot fi furnizate la nr. 0723 213 909.

 

  


 

Bursă pentru studenți – Târgul de Turism al Olteniei

SC MULTISERVICES SRL organizează cea de a III- a ediție a Târgului de Turism al Olteniei,  ce se va desfășura în perioada 9 - 11 martie 2018 la Centrul Multifuncțional Craiova.

În cadrul acestui eveniment se va acorda o bursă de merit, în cuantum de 100 ron/lună, pe parcursul unui an universitar, celui mai performant proiect depus de studenți, pe tema:

          "Realizarea unui  LOGO TURISTIC al orașului Craiova."

Câștigătorul va fi mediatizat în mass-media si va fi premiat  in perioada targului.

Proiectele se transmit la adresa office@targdeturismoltenia.ro, pana pe data de: 01.03.1018, in format jpg, pdf sau png.

Câștigătorul anului anterior este studenta Dodoc Mădălina, studentă FEAA, CIG.

Puteți vizualiza filmul de la ediția anterioară, aici.


 


 

S-a publicat oferta de burse in strainatate, acordate in baza documentelor de colaborare bilaterala ale Romaniei, pentru anul universitar 2018-2019. 

 

 Conferința "România și ONU"              

      

Asociația Tineretul ONU – filiala Craiova, în parteneriat cu Prorectoratul de Relaţii Internaţionale, Imagine Academică – Departamentul de Relații Internaționale, Departamentul pentru Probleme Sociale ale Studenților  din cadrul Universității din Craiova și Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova, organizează cu ocazia intrării României în cadrul Organizației Națiunilor Unite conferința „România și ONU”. Evenimentul va avea loc duminică, 14 decembrie 2014, începând cu ora 12:00, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova, situată pe str. Traian Demetrescu, nr. 31.

Detalii

Afiş

 


 

Universitatea se pregătește de sărbătoare

Joi, 4 decembrie 2014, incepând cu ora 11.00, studenții Universitatii din Craiova, cu sprijinul Convenţiei Organizaţiilor Studenţeşti, Departamentului de Relaţii Internaţionale si al Departamentului pentru Probleme Sociale ale Studentilor au intampinat sarbatorile de iarna, luand parte la împodobirea bradului de Crăciun, aflat lângă intrarea principală a Clădirii Centrale.

Galerie foto

 


 

 

Conferinţa "Ergonomia Activităţilor Zilnice" – 18 noiembrie 2014

Marţi, 18 noiembrie 2014, în Sala Albastră a Universităţii din Craiova, absolventul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova - secţia kinetoterapie, expertul kinetoterapeut, Alin Burileanu, a susţinut o prezentare în faţa invitaților săi, cu preponderență studenţi, despre afecţiunile coloanei vertebrale şi ale articulaţiilor, provocate de o postură corporală inadecvată, menţinută în desfăşurarea activităţilor zilnice. Evenimentul a fost organizat de către Departamentul pentru Probleme Sociale ale Studenţilor, în parteneriat cu Facultatea de Educație Fizică și Sport, Departamentul de Relaţii Internaţionale, Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti, Asociaţia Studenţilor Basarabeni şi Prokinetic. Manifestarea face parte dintr-o suită de conferinţe pe care Universitatea din Craiova le propune studenţilor, cu scopul deprinderii unei atitudini posturale corecte, care să le permită o activitate zilnică în plină formă fizică. Pe durata conferinţei, invitații prezenţi într-un număr mare au avut posibilitatea de a învăţa exerciţii fizice, ce pot fi practicate cu lejeritate în pauzele dintre activități, pentru detensionarea presiunii exercitate asupra coloanei vertebrale şi prevenirii eventualelor afecţiuni de natură patologică.

Galerie foto

 


 

Campania ”Dăruim căldură unei noi vieţi”

Universitatea din Craiova, cu sprijinul Departamentului pentru Probleme Sociale ale Studenţilor, Convenţiei Organizaţiilor Studenţeşti şi Asociaţiei Studenţilor Basarabeni din Craiova, derulează în perioada 09-20 decembrie 2013 campania ”Dăruim căldură unei noi vieţi”. Campania constă în strângerea de hăinuţe pentru copiii nou-născuţi de la Secţiile de Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova şi al Spitalului Municipal "Filantropia" din Craiova, adresată, în special, copiilor abandonaţi. Adresăm invitaţia tuturor celor care doresc să participe la această campanie să contribuie cu hăinuţe pentru aceşti copii, fetiţe sau băieţi, colectate prin intermediul asociaţiilor studenţeşti ale Universităţii din Craiova.

Galerie foto

 


 

Campania ”Să salvăm vieți împreună donând sânge!”

Universitatea din Craiova, cu sprijinul Departamentului pentru Probleme Sociale ale Studenților, Convenției Organizațiilor Studențești, Asociației Studenților Basarabeni din Craiova şi AIESEC Craiova, derulează în perioada 26-27 noiembrie 2013 campania ”Să salvăm vieți împreună donând sânge!”.

Campania de donare de sânge se realizează la sediul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine din Craiova, situat pe strada Tabaci, nr.1, din Craiova (sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova), între orele 08.00 și 13.00.

Adresam invitația tuturor celor care doresc să se alăture studenților și cadrelor didactice ale Universității din Craiova pentru a oferi un zâmbet și o speranță, cu fiecare picătură de sânge donată, celor care sunt în suferință.

Pentru a dona sânge, persoana trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani, o greutate minimă de 50 kg pentru femei şi de 60 kg pentru bărbaţi. Donatorii vor beneficia de un set de analize gratuit și de alte facilități, precum primirea a șapte tichete de masă, reducere cu 50% la transportul public şi o zi liberă de la serviciu sau de la cursuri. 

Galerie foto