CercetareOrganizareDepartament Relaţii cu Mediul Socio-Economic şi CulturalPrysmian Cabluri si Sisteme S.A.

Prysmian Cabluri si Sisteme S.A.

 

Prysmian 2021

 

Studenții interesați sunt invitați să consulte următorul link

 

Prysmian 2018 - 2019

 

Prysmian - 2018

"Build the future"

 

 

Prysmian - 2017

InternTLC Production 2017

InternR&D 2017

InternQuality 2017

InternMaintenance 2017 

 

Prysmian - 2016

 Program “Build the Future”

Programul dedicat absolvenilor si masteranzilor “Build the Future

Grupul Prysmian mizeaza pe tinerele talente: Lansarea editiei cu numarul 6 a programului “Build the Future”

Milano, 19 Septembrie 2016 – A fost lansata a sasea editie a programului “Build the Future”, programul de recrutare internationala a Grupului Prysmian, lider mondial in industria de cabluri si sisteme de energie si telecomunicatii. Scopul este de a identifica si pregati profesionisti  ambitiosi ce se vor alatura Grupului Prysmian.

Pentru noul proces de cautare Grupul are ca scop selectarea a 40 de absolventi in Economie, Inginerie, Fizica, Chimie si Matematica. Candidatii trebuie sa beneficieze de spirit antreprenorial, sunt deschisi si dispusi de a face schimbari, sunt capabili de a lucra in echipe,  poseda abilitati de conducere, si sunt pregatiti pentru experiente internationale.

Cautarea pentru cei aproximativ 40 de candidati va continua pana la mijlocul lunii Noiembrie 2016, printr-un proces minutios de recrutare  si evaluare efectuate atat la nivel local cat si la nivel de Grup, cu scopul de a identifica si angaja tinerii candidati pana in primul trimestru al anului 2017.

Detaliile si fromularul de inregistrare pentru program sunt disponibile la :

http://www.prysmiangroup.com/en/corporate/people-and-careers/graduate/

http://www.prysmiangroup.com/en/corporate/people-and-careers/graduate/apply-now/

 
Internship 2016
 
 
 

Prysmian - 2015 

Program  "Make It"

Milano, 26 noiembrie 2015 – Prysmian Group, lider mondial în domeniul sistemelor de cabluri pentru energie și telecomunicații, inaugurează programul de recrutare“Make It” adresat inginerilor și tehnicienilor cu experiență în domeniul industrial. Se caută ingineri de proces, de întreținere, de proiectare și de calitate, precum și alte calificări tehnice specializate pentru a ocupa posturile cheie pentru domeniul industrial în cadrul unuia din numeroasele centre de excelență ale întreprinderii răspândite în lume. Profilurile solicitate necesita absolvirea unei facultati tehnice sau o diplomă echivalentă, precum și o experiență profesională de 3/5 ani în posturi asemănătoare ocupate anterior, buna cunoaștere a limbii engleze și calități de lider.

Grupul are ca scopidentificarea și punerea în valoare a celor mai bune talente din domeniul industrial, oferindu-le posibilitatea de a-și valorifica capacitățile și abilitatile. Prin intermediul  programului profesional “Make It” ce se desfasoara pe o perioada de patru ani, va avea ca scop dezvoltarea continua a candidatilor selectati prin participarea la Prysmian Group Academy. Programul va include două săptămâni de formare la sediul din Milano și două săptămâni în noua Academie de Productie din Mudanya (Turcia), centru specializat care va fi inaugurat în ianuarie 2016, în una dintre cele mai importante fabrici ale Grupului și va permite formarea personalului cu grad ridicat de specializare.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra Make It :

http://www.prysmiangroup.com/en/corporate/people-and-careers/make-it-program/index.html

Daca crezi ca esti persoana potrivita pentru acest program extrem de provocator, completeaza formularul de pe site-ul nostru :

http://www.prysmiangroup.com/en/corporate/people-and-careers/make-it-program/apply-now/

 

“ PRYSMIAN GROUP are placerea sa va informeze ca tocmai s-a lansat in Romania programul international “BUILD THE FUTURE” pentru anul 2016  dedicat  absolventilor, studentilor din ultimul an de facultate si masteranzilor cu scopul de a selecta un grup de  tineri talentati care se vor pregati in fabricile Companiei din intreaga lume.

Obiectivul acestui program este sa continue sa creeze si sa consolideze abilitatile tehnice si de management ale persoanelor selectate.
Vei avea sansa de a explora punctele tale forte.
 
Pentru mai multe detalii vizitati :
 
 
Daca crezi ca esti persoana potrivita pentru acest program extrem de provocator, completeaza formularul de pe site-ul nostru :
 
 
Detalii: