CercetareOrganizareDepartament Relaţii cu Mediul Socio-Economic şi CulturalGroupe Renault

Groupe Renault

Grup Renault 2018

Au început înscrierile pentru programul de stagii Drive Your Future 2018
 
Prin organizarea acestui program, Groupe Renault Romania are ca obiectiv familiarizarea şi pregătirea studenţilor şi masteranzilor pentru provocările industriei auto.
 
Groupe Renault Romania este interesat în permanenţă de identificarea şi atragerea talentelor care să contribuie activ la dezvoltarea vehiculului viitorului. În acest sens, am dezvoltat pentru studenţii din anul III şi anul IV programul de stagii Drive Your Future junior pentru a integra în echipele noastre studenţi excepţionali prin rezultatele academice dar şi pasiunea dovedită pentru domeniul tehnic.
 
Prin Drive Your Future junior ne dorim să identificăm încă de azi talentele viitoare din domeniul auto, să ne alaturam efortului universitatii in dezvoltarea lor si sa îi acompaniem pe perioada pregătirii lor universitare oferindu-le acces la cele mai noi informaţii din industria auto si punandu-le la dispozitie spatiile noastre creative si de lucru. 
 
Temele de stagiu şi alte detalii despre avantajele programului de internship Drive Your Future pot fi accesate pe acest link.
 

 

 

Vino sa intalnesti Caravana Drive Your Career@Renault!
 
Caravana Renault vine in orasul nostru! Daca esti pasionat de auto sau doresti o cariera in aceasta industrie iti recomandam sa fii prezent la evenimentul "Drive Your Career@Renault".
 
Astfel vei afla care sunt secretele domeniului auto si cum sa faci primul pas in cariera printr-o serie de initiative in care tu esti actorul principal:
1. Vei afla povestea masinii de la desen si proiectare, pana la intrarea in fabricatie si livrarea catre client;
2. Specialistii Renault iti vor impartasi tips & tricks pentru dezvoltarea ta profesionala;
3. Vei obtine informatii relevante despre domeniul auto, sub indrumarea echipei Renault;
4. Vei avea ocazia de a participa la un workshop unde vei primi provocari tehnice, pe care sa le rezolvi prin initiativa si creativitate;  
5. Vei putea testa masinile Renault, care sa iti intregeasca experienta alaturi de Grup;
 
• Salveaza data: 10 noiembrie
• Locatia, nici nu putea fi mai aproape de tine: Campusul Universitatii din Craiova, Facultatea de Inginerie Electrica, Aula AK1, ora 10:00
 
Inscrie-te aici pentru a participa la workshopuri, test-drive, concursuri si alte activitati! De asemenea ai ocazia sa afli mai multe informatii despre oportunitatile de cariera oferite de Grup Renault Romania, mediul de lucru si programele de dezvoltare de care poti beneficia.
Si, nu in ultimul rand, vei fi premiat pentru implicarea ta!

 

 

 

 

Program de Stagii « Drive Your Future »

Catalog temelor de stagii Grup Renault Romania  inca disponibile pentru anul 2016 (pdf)

Atat catalogul cu temele de stagiu, cat si procedura de aplicare sunt disponibile pe site si pot fi accesate la link-ul: http://www.gruprenault.ro/alatura-te-grupului-renault-romania/drive-your-future

 
 
Catalogul temelor de stagii Drive Your Futurepentru anul universitar 2015-2016.
 Detalii:
 
Renault lanseaza programul Drive Your Future 2015.
Catalogul si modalitatea de aplicare se gasesc pe site-urile Renault Romania :
 
 
BURSE COFINANTATE RENAULT ROMANIA- AMBASADA FRANTEI (2014)

 

Colaborarea Renault România cu Universitatile partenere continua sa fie una de succes pentru toate proiectele pe care le derulam  impreuna. Va prezentam si in acest an programul de burse cofinantate Renault Romania- Ambasada Frantei.
Avem in permanenta nevoie de talente si de competente,  iar in 2014  propunem masteranzilor romani 3 burse de 10 luni pentru a urma studii de nivelul anului II de Master în Franţa (1 semestru de studii + 1 semestru de stagiu).
 
Bursa Master II - parcurs Inginerie RO (pdf)
Bursa Master II - parcurs Fabricatie RO (pdf)

 

CATALOG TEME STAGIU DRIVE YOUR FUTURE 2014 RENAULT ROMANIA

 

 Renault Romania prezintacatalogul cu temele de stagiu din cadrul programului Drive Your Future 2014.
 Catalogul si modalitatea de aplicare se gasesc pe site-urile Renault Romania :
 

http://www.daciagroup.com/cariere/stagiari-dacia-groupe-renault/drive-your-future-2014 http://www.renault-technologie-roumanie.com/cariere/programe-pentru-studenti/internship/

 

Programul de Stagii DACIA Groupe Renault pentru studenţii din anii 3 şi 4 de studiu şi masteranzi în 2012–2013 

Grupul Renault Romania are plăcerea de a invita studenţii din anii 3 şi 4 şi masteranzii din cadrul Universităţii din Craiova să participe la programul de stagii Drive Your Future 2013 care va avea loc în perioada aprilie – iunie 2013

Avem convingerea că un stagiu alături de noi le oferă studenţilor şi masteranzilor o şansă unică de a se familiariza cu industria auto şi cu o gamă variată de activităţi, de a-şi realiza proiectele de licenţă sau disertaţie într-un mediu orientat spre performanţă şi de a-şi îmbunătăţi competenţele personale şi lingvistice. Toţi stagiarii Drive Your Future 2013 vor beneficia de bursa lunară, masa de prânz, transport şi cazare, după caz.

Persoanele eligibile şi interesate să aplice pentru aceste stagii sunt invitate să consulte broşura ataşată şi să completeze formularul asociat, iar apoi să îl expedieze la adresa:
DriveYourFuture@renault.com, nu mai târziu de 30 noiembrie 2012. Numai persoanele selectate pentru interviu vor fi contactate. 

  • Brosura stagii 2013 (pdf).
  • Formular de candidatura 2013 (doc).
 • Programul de Stagii DACIA Groupe Renault pentru studentii de la specializari tehnice, aflati in an terminal de studiu in 2011–2012
  • Teme stagiu 2012 (xls).
  • Formular candidatura 2012 (doc).
 • Programul de Stagii DACIA Groupe Renault pentru studentii de la specializari tehnice, aflati in an terminal de studiu in 2010–2011
  • Programul de stagii DACIA Groupe Renault 2011 (pdf).
  • Teme stagiu 2011 (xls).
  • Formular candidatura 2011 (doc).
 • Practică studenti / masteranzi, contracte de cooperare incheiate la nivel de universitate (pdf).
 • Teme propuse de Dacia Groupe Renault pentru stagiile 2010