Centre de înscriere UCV la Slatina şi Targu Jiu

În perioada 10-17 iulie 2018, Universitatea din Craiova organizează în Slatina şi Târgu Jiu două centre de înscriere la admitere, sesiunea iulie 2018. Candidaţii la programele de studiu ale Universităţii din Craiova pot merge în Slatina, la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” şi în Târgu Jiu la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, în intervalul orar  9.00-13.00.

Cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, Universitatea din Craiova pune la dispoziţie studenţilor 2900 locuri la licență-buget (din care 33 de locuri sunt destinate candidaţilor de etnire romă) și 1670 locuri-buget la master (din care 13 sunt destinate candidaţilor de etnire romă).

Universitatea din Craiova le pune la dispoziţie candidaţilor 2820 de locuri cu taxă la licenţă şi 1602 locuri cu taxă la master.

Absolvenţii liceelor din mediul rural pot opta anul acesta pentru unul dintre cele 96 de locuri licenţă-buget destinate special lor.

Universitatea din Craiova oferă posibilitatea pregătirii în 52 domenii de licenţă, iar la nivel de master, oferă pregătire în 42 de domenii.

Studenţii Universităţii din Craiova au la dispoziţie o infrastructură de pregătire şi cercetare de ultimă generaţie, precum și parteneriate extrem de solide cu mediul socio-economic şi cu cel academic internaţional – Universitatea din Craiova este partener academic strategic pentru mai bine de 250 de universităţi din lume.

Studenții noștri pot beneficia de burse precum: bursele de performanţă, burse de merit, burse sociale, burse de ajutor social ocazional. De asemenea, există o serie de burse speciale instituite doar la Universitatea din Craiova: Bursa FORUMUL CARIEREI şi Bursa INCESA.

Universitatea din Craiova oferă aproximativ 3100 de locuri de cazare în cele 14 cămine studenţeşti (plus unul la Drobeta-Turnu Severin) în patru campusuri: Campus Agronomie, Campus Mecanică, Campus Electrotehnică, Campus Educaţie Fizică şi Sport.

Candidaţii pot începe deja procedurile de preînscriere, prin completarea formularelor online, pe care le au la dispoziţie pe site-ul www.ucv.ro, secţiunea Admitere. Preînscrierea online simplifică foarte mult procedurile birocratice, ceea ce înseamnă evitarea aglomeraţie şi, mai ales, câştig de timp.

 

Detalii:

 

 

Știri@UCV - 02.07.2018