Invitatie lansare The Duke of Edinburgh's International Award Romania

Avem plăcerea să vă invităm la lansarea programului The Duke of Edinburgh's International Award Romania, ce va avea loc la Craiova în data de 5 Iunie 2014, începând cu orele 19.00, la Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale situată pe Calea Bucureşti nr. 107D, în sala Aula Magna.

The Duke of Edinburgh's International Award Romania, este liderul programelor de dezvoltare personală şi se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani.
Opt milioane de tineri din peste 140 de ţări şi teritorii din întreaga lume au participat la DofE Award din 1956 până astăzi şi numărul lor creşte în fiecare zi. Acest lucru a fost posibil datorită a mii de școli și organizații care le oferă participanților sprijinul necesar.

Printre beneficiile derulării programului în organizaţii se numără: consolidarea reputaţiei organizaţiei care derulează un program cu prestigiu la nivel internaţional, recunoaşterea activităţilor pe care tinerii deja le desfăşoară, diverse oportunităţi educaţionale, îndrumarea tinerilor în dezvoltarea lor.

Ataşat puteţi găsi invitaţia la acest eveniment unic pentru comunitatea Craioveană o prezentare detaliată a programului The Duke of Edinburgh's International Award Romania, precum şi mai multe informaţii legate de cursul de Lideri Award.
Pentru orice alte informaţii sau detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Tanase Iulian
Presedinte
Junior Chamber International (JCI) Craiova
Tel.: 0763805615
Evenimente@UCV - 03.06.2014