Start la admiterea de toamnă la Universitatea din Craiova

De luni, toate cele 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova îşi aşteaptă candidaţii pe locurile rămase neocupate în iulie 2018. Până acum, Facultatea de Teologie şi-a deschis prima porţile (3 septembrie), iar pe 6 septembrie, urmează Facultatea de Mecanică. Facultatea de Agronomie, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Facultatea de Drept, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Litere, Facultatea de Științe, Facultatea de Științe Sociale. Calendarul este accesibil pe site-ul ucv.ro. Informaţii complete pot fi accesate pe paginile facultăţilor.

Cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, Universitatea din Craiova pune la dispoziţie studenţilor un sistem de burse unic în țară. Studenţii craioveni pot obţine: burse de performanţă, burse de merit, burse sociale, dar şi alte burse speciale instituite de Universitatea din Craiova: Bursa FORUMUL CARIEREI şi Bursa INCESA.

Universitatea din Craiova oferă aproximativ 300 de locuri de cazare în cele 14 cămine studenţeşti (plus unul la Drobeta-Turnu Severin) în patru campusuri modernizate: Campus Agronomie, Campus Mecanică, Campus Electrotehnică, Campus Educaţie Fizică şi Sport.

Universitatea din Craiova a dezvoltat mai bine de 250 parteneriate cu mari universităţi din întreaga lume, în aşa fel încât studenţii craioveni pot beneficia de stagii de pregătire şi cercetare în lumea întreagă.

 

 

Știri@UCV - 07.09.2018