Invitaţie la FlashMob

 

Universitatea din Craiova prin Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport vă invită joi, 21 iunie, ora 20.00, pe esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu” unde elevii Şcolii de vară „Fii activ vara prin sport!” vor face un FlashMob.

Şcoala de vară  „Fii activ vara prin sport!” se află la ediţia a doua şi este parte din programul amplu ROSE. ROSE este un proiect care își propune să contribuie la reducerea abandonului în învățământul secundar și terțiar  și la  creșterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat. Implementarea este în responsabilitatea Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice (MENCS), prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE).

Reamintim că anul trecut Universitatea din Craiova a câştigat şapte proiecte prin Schema de Granturi Competitive pentru universități din cadrul proiectului ROSE, situându-se pe locul al doilea, după Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, care a obţinut finanţare pentru 8 proiecte. Celelalte şase universităţi au obţinut resurse pentru câte un singur proiect

Mai multe detalii despre ROSE, aici.

Știri@UCV - 21.06.2018