Eveniment ”Youth to business”

Youth to business este un eveniment organizat de AIESEC Craiova în parteneriat cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, care va avea loc pe 10 martie în Universitatea din Craiova, sala 228, de la ora 14:00.

Scopul evenimentului este de a apropia studenții de mediul Business și  a le trezi interesul pentru acest domeniu, prin prezentarea și dezbaterea unor subiecte actuale împreună cu cei trei invitați, și anume, Cătălin Adam, Cristian Nicolae, Vlad Drăgulescu. Intâlnirea va fi moderată de domnul prof. univ. dr. Cristi Spulbar de la Departamentul de Finanţe, Bănci şi Analiză economică al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor. Vor fi prezentate iniţiative de antreprenoriat  accesibile tinerilor şi posibilităţile lor de finanţare. Prelegerile prezentate  vor fi dezbatute în trei workshop-uri la care sunt invitaţi studenţii interesaţi.

Pe parcursul a patru ore, cât va ține evenimentul, studenții vor avea oportunitatea să cunoască și să învețe lucruri noi de la oameni cu o experiență vastă, dar și să se facă auziți, spunandu-și părerea în cadrul workshop-urilor organizate, care au ca temă „Antreprenoriat și dezvoltare regională”.

Evenimente@UCV - 09.03.2015