Conferința "Traducătorul Profesionist - Actualitate şi Perspective"

Universitatea din Craiova are deosebita plăcere să anunțe că joi, 20 noiembrie, va avea loc CONFERINȚA „TRADUCĂTORUL PROFESIONIST - ACTUALITATE ŞI PERSPECTIVE”. Evenimentul este organizat de Asociaţia Profesională a Interpreţilor şi Traducătorilor, în colaborare cu Universitatea din Craiova - Centrul de Cercetare în Domeniul Traducerii şi Terminologiei (TradComTerm) și Asociația Firmelor de Interpretariat și Traduceri (AFIT). 

În cadrul conferinței vor avea loc dezbateri și prezentări pe teme de actualitate precum: rolul terminologiei în comunicarea de specialitate, dinamica formării profesionale a interpreților, formarea traducătorilor, regimul juridic al traducerilor autorizate/legalizate, platforma integrată de management al documentelor electronice sau utilitatea asigurării de răspundere profesională.

Evenimentul se adresează traducătorilor și interpreților profesioniști, dar și masteranzilor în specializarea traducere/interpretare, cadrelor universitare sau firmelor de profil.

Conferința va avea loc între orele 09:00 – 17:00 la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Sala Aula Magna, Str. Calea București nr.107D, Craiova, Dolj, Romania.

 

Detalii:

 

 

 

                                                                                

Evenimente@UCV - 19.11.2014