Workshop-ul “STANDARDIZAREA element cheie în creşterea eficienţei relaţiei CERCETARE-INOVARE-MEDIUL ECONOMIC

Universitatea din Craiova prin Facultatea de Mecanică, Departamentul Autovehicule, Transporturi şi Inginerie industrial, Asociația de Standardizare din România (ASRO) și Asociaţia Generală a Inginerilor din România (AGIR) organizează vineri, 10 octombrie 2014, începând cu ora 9:00, la Casa Universitarilor (Craiova, str. Unirii,  nr. 57), workshop-ul cu tema “STANDARDIZAREA element cheie în creşterea eficienţei relaţiei CERCETARE-INOVARE-MEDIUL ECONOMIC ŞI DE AFACERI”.

Workshop-ul este un prilej binevenit pentru a pune laolaltă, cercetători, cadre didactice, specialişti,  din industrie, servicii, comerţ, IMM-uri sau universităţi, sub semnul nevoii de  cunoaştere a propriilor realizări dar şi a tendinţei generale de integrare a propriilor activităţi cu cele ce se manifestă pe plan european şi mondial.

Este o misiune de onoare pentru noi toţi, ca prin eforturile comune să sprijinim dezvoltarea economiei naţionale, ca parte integrantă a celei europene, facilitând libera circulaţie a bunurilor şi serviciilor, protejând proprii consumatori şi mediul ambiant, pentru creşterea competitivităţii economice a ţării şi a bunăstării cetăţenilor români.

 

Persoană de contact:

Conf. univ. dr. ing. Daniel Popescu

E-mail: daniel.popescu1119@yahoo.com

 

Invitatie

Program

 

 

 

Evenimente@UCV - 08.10.2014