Program de internship pentru viitorii ingineri ai Adrem Invest

Adrem Invest şi Universitatea din Craiova vor organiza un program de intership pentru studenţii şi masteranzii Facultăţii de Inginerie Electrică. Astfel, li se oferă oportunitatea de a pune în practică și dezvolta cunoștințele dobândite în timpul studiilor.  Scopul proiectului este de a descoperi tineri cu viziune și ambiție în care Adrem Invest să investească prin transferul de knowledge de la managerii cu experiență care activează în prezent, formând, astfel, viitorii manageri ai companiei.

Prezentarea programului de Internship va avea loc joi, 22 mai 2014, ora 14:00 în Aula AK1 a Facultații de Inginerie Electrică. La eveniment, participanții vor afla informații despre companie, despre programul de internship, prezentare ce va fi urmată de o sesiune de Q & A.

Candidaturile (CV + Scrisoare de Intenție) vor fi depuse exclusiv online, pe www.adrem.ro, la secțiunea Cariere, nume post  PRIMUL PAS ÎN CARIERĂ, în perioada 22 mai – 10 iunie.

Adrem Invest este companie românească orientată către inovaţie şi specializată în ingineria tehnologică. Alcătuită din 4 divizii: Ingineria Proceselor, SCADA & Automatizări, Servicii Integrate şi Energii Verzi, cu o cifră de afaceri de peste 50  de milioane de euro şi 897 angajaţi în 2013, Adrem Invest oferă soluţii tehnologice inovatoare care eficientizează activitatea companiilor partenere. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi www.adrem.ro

Evenimente@UCV - 15.05.2014