Update! Reuniune de informare/formare privind Programul Erasmus+

 
 
Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP), în parteneriat cu Universitatea din Craiova și Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj,  organizează vineri, 21 februarie 2014, o reuniune de informare/formare cu privire la noul Program Erasmus+ .
În cadrul acestei întâlniri, reprezentanţii ANPCDEFP vor furniza informaţii privind Programul Erasmus+,  vor efectua activităţi practice pe formulare de aplicaţie pentru Key Action 1 și Key Action 2 și vor oferi răspunsuri la întrebările adresate de către participanți cu privire la întregul Program.
La activitățile desfășurate la Universitatea din Craiova sunt invitați să participe membri ai personalului didactic și administrativ care doresc să se informeze în legătură cu Programul Erasmus+ și cu oportunitățile oferite de acesta învățămâantului universitar. Sunt, de asemenea, invitați să participe studenții care au beneficiat sau care doresc să beneficieze de burse de mobilitate în cadrul acestui Program.
Agenda evenimentului poate fi consultata aici.
Pentru înscriere, vă rugăm să vă adresaţi Departamentului de Relaţii Internaţionale, sala 439:
Persoană de contact: Loredana Mateescu
Tel: 0251 419 030
E-mail: loredana_mateescu@yahoo.com
Evenimente@UCV - 14.02.2014