Deschiderea oficială a Centrului de limba și cultură poloneză

Universitatea din Craiova are deosebita plăcere de a vă anunța că pe data de 22 ianuarie 2014, ora 12, la sediul Bibliotecii din Cartierul Lăpuș, Strada Tehnicii, va avea loc deschiderea oficială a Centrului de limbă și cultură poloneză.

La acest eveniment participă E.S. Dna Elzbieta BIENKOWSKA, viceprim-ministru al Republicii Polonia, E.S. Domnul Marek Szczygiel, Ambasadorul Republicii Polone la București, Domnul Maciej Jukubowski, Subsecretar de stat, Ministerul Educației Naționale din Republica Polonia, precum și alte oficialități de la nivel local și național.

Deschiderea Centrului de limbă și cultură poloneză se înscrie în strategia Universității din Craiova de cooperare internațională, de încurajare a schimburilor culturale și lingvistice, de promovare a limbilor străine. Centrul are ca obiectiv  promovarea limbii, culturii și civilizației poloneze prin activități diverse realizate cu sprijinul nemijlocit al Ambasadei Republicii Polone  la București.

La ora 13 va avea loc o conferință de presă la care vor participa oficialitățile poloneze, oficialitățile locale și naționale, precum și conducerea Universității din Craiova.

Evenimente@UCV - 21.01.2014