Eveniment cu tematică financiară

Eveniment cu tematică financiară organizat pentru studenți, profesori și mediul de afaceri din Craiova și Oltenia

 

Universitatea din Craiova (Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor) împreună cu Bursa de Valori București, BCR Pensii și BFP Advisors organizează, în data de 5 noiembrie 2013, ora 9.30, la Sala Albastră din clădirea centrală (A.I. Cuza, nr. 13), primul eveniment din programul "Educația financiară - provocări și soluții" cu participarea d-lui dr. Lucian Anghel, Președinte al  Bursei de Valori București și Președinte al Directoratului - Director General BCR Pensii. Cel de-al doilea eveniment din acest program va fi organizat vineri 8 noiembrie în parteneriat cu Banca Națională a României.

Studenții Universității din Craiova, în special studenții programului de studii Finanțe și Bănci ai Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, profesori și reprezentanți ai mediului de afaceri vor participa la disertația cu tema "Ce ar trebui să știm despre viitorul nostru financiar" susținută de dr. Lucian Anghel.

Evenimentul include și prezentarea cărții "Economia pe înțelesul tuturor", autor dr. Lucian Anghel precum și intervenții ale reprezentanților BFP Advisors - Gabriel Vlăduț și Cătălin Adam cu privire la cele mai noi tipuri de servicii de consultanță oferite companiilor. În final este prevăzută o sesiune de întrebări și răspunsuri dedicată, în principal, mediului de afaceri și moderată de prof.dr. Cristi Spulbăr, coordonator program.

 

Detalii despre acest eveniment puteți afla direct de pe site-ul oficial al Universității din Craiova - www.ucv.ro.

Aici poate fi consultată agenda completă a evenimentului.

Evenimente@UCV - 30.10.2013