Welcome Day pentru studenţii străini, la Universitatea din Craiova

Universitatea din Craiova are deosebita plăcere de a vă anunţa desfăşurarea pe data de 1 noiembrie 2013 a evenimentului Welcome Day, prilej cu care va ura, în mod oficial, bun venit la Craiova studenţilor străini, beneficiari ai unor burse de mobilitate Erasmus sau pe bază de acorduri interinstituţionale.

Welcome Day este un eveniment organizat de către Departamentul de Relaţii Internaţionale al Universităţii din Craiova şi are ca obiectiv principal facilitarea integrării în viaţa socială, academică şi culturală locală a studenţilor internaţionali care au ales universitatea noastră pentru a studia.
La Welocme Day vor lua parte studenţii străini veniţi din ţări precum Spania, Franţa, Turcia şi Kazahstan, coordonatorii departamentali care le vor îndruma parcursul academic timp de un semestru sau un întreg an academic, dar şi reprezentanţi oficiali ai universităţii craiovene şi membri ai Departamentului de Relaţii Internaţionale. Acestora li se va alătura un grup de studenţi români, care au trăit deja experienţa unei mobilităţi în străinătate şi care s-au oferit să sprijine voluntar activităţile internaţionale şi interculturale desfăşurate la Universitatea din Craiova.
 
Știri@UCV - 30.10.2013