Antreprenoriatul verde. Oportunități și provocări

Studenții Universității din Craiova sunt invitați la o discuție  pe tema „Antreprenoriatul ṣi Energia curată”, marți 22.06.2021, ora 18.

Ing. Darie Brebenoiu, antreprenor de succes în domeniul  Automatizării  sistemelor de irigații ṣi Şef exploatare ṣi mentenanță centrale fotovoltaice la EDPR, ṣi ṣ.l. dr.ing. Cristian Bratu, cadru didactic la Facultatea de Inginerie Electrică din UCv, vor prezenta principalele aspecte în domeniul antreprenoriatului verde. 

  • Coordonatele întâlnirii sunt:
  • Class code hj34vyz
  • Meet link   https://meet.google.com/lookup/b25bydhuln

Întâlnirea are loc în cadrul Proiectului „Student antreprenor în cadrul Facultăților de Științe și Inginerie”, proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, ID proiect: POCU/379/6/21/125094, manager de proiect prof.univ.dr.ing. Daniela ROŞCA. Proiectul este implementat de către Universitatea din Craiova, pe o perioadă de 24 de luni, începând cu data de 21 iunie 2019.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creşterea numărului de absolvenți de învăţământ superior din domenii de specializare inteligentă aferente facultăţilor de Științe şi Inginerie, proveniți din medii defavorizate, prin masuri active (consiliere, programe antreprenoriale, creșterea competenţelor profesionale ale cadrelor didactice universitare, acordarea de burse, interacţiunea activă cu partenerii sociali din mediul economic). Totodată, se va avea în vedere și îmbunătățirea bazei logistice a Universității din Craiova.

Proiecte@UCV - 17.06.2021