Studenţii Ucv, voluntari pentru sănătate

Universitatea din Craiova a fost parte din Campania „Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!”, din cadrul Maratonului vaccinării, care s-a desfăşurat pe parcursul a două săptămâni pe Stadionul „Ion Oblemenco”, începând cu 10 mai 2021. Studenţii Ucv au fost parte din toate punctele programului de comunicare. Au filmat clip de informare, au fost printre oameni la Stadion, au fost în centrele comerciale, în spaţiile comunitare să ducă mesajul campaniei, au fost alături şi i-au îndrumat pe cei care au avut nevoie. Mulţumim!

Dragi Studenți,

vă mulţumim pentru toată energia, implicarea şi generozitatea pe care le-aţi dovedit încă o dată!

Ne dorim să cultivăm în continuare împreună valorile pe care se bazează acțiunile de Voluntariat: V – voința, O – optimismul, L – libertatea, U – unitatea, N – naturalețea, T – tăria, A – ambiția și R – răbdarea.
Mulțumim, de asemenea, partenerilor noștri: Instituția Prefectului – Județul Dolj, Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Județean Dolj, Direcția de Sănătate Publică Dolj, Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova, Societatea Națională de Medicină de Familie, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, Convenția Organizațiilor Studențești din Craiova și Asociația Centrul de Cercetare în Automatică.

Lista studenţilor UCV, voluntari în Campania „Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!”, din cadrul Maratonului vaccinării, Craiova, 2021

 

Știri@UCV - 28.05.2021