Universitatea antreprenorială – universitatea viitorului

 Workshop-ul „Universitatea antreprenorială – universitatea viitorului” în cadrul proiectului „Universitatea Antreprenorială – sistem de educaţie superioară şi de formare pentru piața muncii din România prin acordarea de burse pentru doctoranzi şi cercetători post-doctorat şi implementarea de programe de formare antreprenorială inovative“ (cod contract POCU380/6/13/123990)

Joi, 27 mai 2021, începând cu ora 10.00, Universitatea din Craiova și IPA CIFATT Craiova organizează workshop-ul online „Universitatea antreprenorială – universitatea viitorului”. Tematica discuțiilor se va concentra pe determinarea coordonatelor pentru adaptarea programelor de studii doctorale şi postdoctorale universitare prin dialogul mediului universitar cu mediul antreprenorial.

Workshop-ul este dedicat grupului țintă al proiectului mai sus menționat (doctoranzi și postdoctoranzi), dar și mediului universitar și mediului de afaceri.

Pe data de 23 mai 2019, Universitatea din Craiova a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Universitatea Antreprenorială – sistem de educaţie superioară şi de formare pentru piața muncii din România prin acordarea de burse pentru doctoranzi şi cercetători post-doctorat şi implementarea de programe de formare antreprenorială inovative”.

Proiectul se implementează începând cu data de 23 mai 2019, pe o perioadă de 36 de luni, de către Universitatea din Craiova în parteneriat cu IPA SA.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 6.173.828,15 lei, din care finanțarea nerambursabilă aprobată este de 6.024.267,16 lei. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

Detalii:

 

 

 

 

 

 

Știri@UCV - 26.05.2021