Despre succese smart la CRAIF

Eşti la UCV? Accesează! Ascultă! Și, mai ales, întreabă! Poate îți vine vreo idee!

Centrul de Resurse și Asistență în Învățare și Formare (CRAIF) deschide o serie de întâlniri cu personalități din diverse domenii, care vor să îți spună cum au făcut să le fie bine pe bune, să asculte ce au avut de ascultat, să creadă în ce au avut și au de crezut, să aleagă deștept. Au mers la școală și au reușit. Au vrut. Și au știut ce au vrut.

Primul care-ți poate da o idee este domnul RADU ZLATIAN, director SOFTRONICS, un profesionist în echipa căruia ți-ai dori să fii, dar și un cercetător cu descoperiri citite și citate. Studiul? Generozitatea? Planificarea temeinică? Câtă șansă ? Câtă muncă? Haideți să aflăm povestea succesului său și să ne inspirăm!

Softronic Craiova produce și repară locomotive. Înființată în zorii libertății din anul 1991, firma s-a dezvoltat, a devenit un model antreprenorial și și-a diversificat activitatea. Astfel, SOFTRONIC s-a specializat și în fabricarea și comercializarea de echipamente electrice.

Softronic a devenit foarte cunoscută publicului larg  după ce a fabricat trenul Hyperion, primul tren electric din Romania.

 

Știri@UCV - 17.05.2021