IN MEMORIAM Eleonor STOENESCU

Universitatea din Craiova, Facultatea de Inginerie Electrică anunță cu durere şi întristare plecarea dintre noi a celui ce a fost coleg si prieten drag, specialist în inginerie electrică cu dăruire profesională şi didactică, un model de OM,

ELEONOR STOENESCU, conferenţiar doctor (n. 10 iulie 1950, d. 12 martie 2021).

                Cu experienţă profesională de excepţie ca inginer proiectant la Electroputere şi apoi cadru didactic la Catedra de Bazele Electrotehnicii din 1979, a fost un catalizator al colectivului de cadre didactice al Facultăţii de Electrotehnica (acum Inginerie Electrică). Dăruit activităţii didactice, a fost apropiat şi iubit de către studenţii la a căror dezvoltare profesională a contribuit cu înţelepciune.

                Cu o bogată experienţă managerială în calitate de prodecan, decan şi director de departament, a contribuit la dezvoltarea facultăţii într-o perioadă de transformări socio-economice majore, fiind apreciat şi iubit de colegi şi studenţi deopotrivă.

Activitatea științifică desfăşurată în cadrul colectivului Catedrei de Bazele Electrotehnicii a avut ca rezultat publicarea de articole şi cărţi de specialitate apreciate.

                Pentru toţi cei care l-am cunoscut, cadre didactice colegi şi studenţi, a fost un model de dăruire profesionala şi didactică. Deplângem dispariţia lui şi îi vom păstra vie memoria.

Dumnezeu sa-l odihnească în pace!

Știri@UCV - 13.03.2021