SORIN SEPTIMIU POPESCU, profesor de vocație

 

In memoriam

 

SORIN SEPTIMIU POPESCU, prieten, coleg, cadru didactic, o prezență rafinată și un sprijin de neînlocuit, a trecut în neființă și lasă comunitatea universitară și sportivă a Olteniei fără unul dintre spiritele emblematice.

SORIN SEPTIMIU POPESCU (n.13.07.1967 – d. 3.03.2021), absolvent al Liceului „Tudor Arghezi” și al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport (București), și-a construit un destin profesional exemplar, dedicat educației și sportului. El însuși a performat ca sportiv în natație și atletism, dar adevărata vocație a fost aceea de pedagog, de antrenor, de profesor, arii profesionale pe care le-a cunoscut în profunzime, la toate nivelurile de vârstă ale sportivilor, și le-a exersat cu multiple performanțe. 

La Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității noastre, SORIN SEPTIMIU POPESCU a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați colegi și profesori ai Catedrei de Gimnastică. A predat cursuri de optimizarea condiției fizice, judo, gimnastică, dans.

Ne exprimăm regretul profund pentru dispariția unui om care mai avea atâtea de înfăptuit și transmitem condoleanțe familiei!

Eterne omagii!

Odihnească-se în pace!

 

Rector,

Prof. univ. dr. Cezar Spînu

 

Știri@UCV - 04.03.2021