Informare UEFISCDI

Programe si apeluri pentru profesori, cercetatori, doctoranzi

 

Apelul „European Green Deal Call”

- Invitaţie la parteneriat -

Organizațiile industriale, IMM-urile, universitățile, centrele de cercetare, instituțiile publice, ONG-urile, organizațiile internaționale sunt invitate să aplice la apelul „European Green Deal Call”, cu condiția de a avea cel puțin 3 parteneri din țările programului. 

Apelul „European Green Deal Call”, publicat de Comisia Europeană la 18 septembrie 2020, în cadrul Programului Orizont 2020, își propune să finanțeze proiecte de cercetare și dezvoltare și inovare cu scopul de a face continentul european „neutru din punct de vedere climatic” până în 2050.

În cadrul apelului cu un buget de 1 miliard de euro, au fost deschise competiții pe 20 de subiecte în 10 domenii prioritare pentru a depăși provocările climatice și de mediu ale Europei.

Dacă doriți să includeți în propunere și un partener din Turcia, expertul în afaceri europene al Direcției pentru afaceri europene Dr. Petek Karatekelioğlu (bp@ab.gov.tr) poate fi contactat pentru consultanță cu privire la stabilirea de parteneriate cu părțile interesate din Turcia.

Detalii:

Apelul Martí i Franquès 2020 pentru granturi doctorale

Universitat Rovira i Virgili (URV) anunţă deschiderea competiţiei Martí i Franquès în cadrul căreia sunt oferite 76 de granturi doctorale.

Termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor: 15 noiembrie 2020.

Detalii:

 

Programe Fulbright

Fulbright-RAF Scholar Award 2021-2022

 

Programul este conceput pentru a oferi profesorilor români din universitățile tehnice experiența într-o universitate din SUA axată pe dezvoltarea și integrarea educației antreprenoriale.

Profesorii selectați vor participa la un program de fellowship de un semestru la Ain Center for Entrepreneurship la University of Rochester, Statele Unite. Pe durata semestrului profesorii observă condițiile ce favorizează un ecosistem antreprenorial funcțional, dezvoltă planuri pentru oferte noi de cursuri, primesc consultanță de la experți în lansarea de inițiative antreprenoriale noi și devin parte a unei rețele de profesioniști cu o viziune comună despre mediul de start-up în România.

Deadline: 2 decembrie 2020

Detalii:

 

Fulbright Visiting Scholar Award 2021-2022

Detalii:

 

 

 
Știri@UCV - 29.10.2020