Noutăți UEFISCDI

  • Workshop-uri de capacity building

British Council, Science and Innovation Network (SIN) / British Embassy și UEFISCDI vor organiza în perioada următoare o serie de workshop-uri de capacity building. Acestea vor aduce laolaltă cercetători din Marea Britanie și România pentru a face schimb de experiențe și a pune bazele unor posibile colaborări. Domeniile știintifice posibil de abordat în workshop-uri sunt: bioinformatică, inteligență articială, automatizare inteligentă, biomateriale, biotehnologie, lasere și tehnologii laser.

În vederea exprimarii interesului de participare la aceste workshopuri, poate fi accesat link-ul https://uefiscdi.gov.ro/resource-821546-21.10.2020.avemnevoiedeparereadvs.pdf

Termen de raspuns: joi, 23 oct.a.c.

  • Apel deschis Premierea participării la Orizont 2020

Acordarea premiilor instituţionale pentru participarea la Orizont 2020 are ca scop, în primul rând creşterea capacităţii instituţionale a organizaţiilor de cercetare din România ce implementează proiecte finanţate prin Programul Cadru al Comisiei Europene (CE) - Orizont 2020 în urma competiţiilor, dar urmăreşte în acelaşi timp şi stimularea participării organizaţiilor de cercetare din ţara noastră la acest program.

Detalii: https://uefiscdi.gov.ro/premierea-participarii-la-orizont-2020

 

Știri@UCV - 22.10.2020