Peste 100 de burse DAAD pentru studenți, absolvenți, doctoranzi și cercetători

Serviciul German de Schimb Academic (DAAD) scoate la concurs și în acest an universitar burse în Germania pentru studenți, absolvenți, doctoranzi și cadre didactice din cadrul instituțiilor de învățământ superior și cercetare din România.

DAAD finanțează cursuri de limbă, cursuri de limbaj de specialitate și civilizație germană, școli de vară, programe de studii de masterat și stagii de cercetare în cadrul universităților din Germania. Sunt finanțate programe desfășurate atât în limba germană, cât și în limba engleză.

 

 

Persoanele care doresc să obțină mai multe informații despre acest tip de bursă pot participa la prezentările online susținute de Serviciul German de Schimb Academic (DAAD). Pentru participare, este necesară înregistrarea în prealabil prin trimiterea unui mesaj către info@daad.ro, în care se menționează data și evenimentul la care se solicită participarea.

Program prezentări online Burse DAAD

 

 

Oferta de burse pentru anul universitar 2021/2022 (hyperlinkuri în text) poate fi consultată aici: Descarcă: Oferta de burse DAAD - Tabel sinoptic (PDF, 572,22 KB).

Oferta completă a programelor de burse DAAD România este accesibilă aici: http://bit.ly/BurseDAAD21-22.

Știri@UCV - 20.10.2020