Studenţi olteni pentru comunitate şi viitor durabil

Asociația Studenţilor din Facultatea de Litere și Organizația Studenților Politehniști Profil Electric Craiova vă cheamă să spunem STOP COVID (STUDENŢI OLTENI PENTRU COMUNITATE ŞI VIITOR DURABIL) pentru o comunitate în care își doresc să regăsească un viitor sănătos, un viitor activ, în care valorile și principiile morale şi civice să definească normalitatea.

Vă invităm pe toți cei pentru care Universitatea din Craiova și mediul academic craiovean reprezintă sau a reprezentat un punct de referință în ceea ce vă definește astăzi ca adulți, specialiști, formați, perfecționati, dar mai ales ca OAMENI, să fim împreună pentru a recâştiga viitorul sănătos al comunității noastre.

Haideți să salutăm și să sprijinim eforturile celor care nu stau acasă pentru ca noi, când vom ieși din casă, să fim sănătoși, alături de toți cei dragi nouă!

Veniţi şi voi în linia I și donaţi pentru ca Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”, Craiova, care îngrijește, în orașul nostru, bolnavii diagnosticați cu virusul COVID 19, să dispună de tot ceea ce este medical și uman necesar, pentru a oferi celor în nevoie, cele mai bune condiții pentru un viitor sănătos al nostru, al tuturor!

Știri@UCV - 25.03.2020