Be Multicultural, ediţia a IV-a

COMUNICAT DE PRESĂ

Universitatea din Craiova, prin intermediul Departamentului de Relaţii Internaţionale (DRI), în parteneriat cu Asociaţia Erasmus Student Network Craiova (ESN Craiova), organizează marți, 12 octombrie 2019, în intervalul orar 12:00–16:00, la Casa Universitarilor, cea de-a patra ediție a evenimentului “Be multicultural”.

 

Ca în fiecare an, evenimentul intercultural reuneşte toți studenţii străini care desfăşoară mobilităţi la Universitatea din Craiova în cadrul Programului Erasmus+ sau în baza unui acord interinstituțional.  “Be multicultural” constituie cadrul perfect pentru ca studenții străini să poată șă își prezinte, în manieră proprie, o parte din cultura lor prin prezentarea de preparate culinare, muzică tradițională, obiecte sau tradiții specifice. Țările reprezentate vor fi: Franța, Spania, Italia, Turcia, Polonia, India, Georgia, Ucraina, Iordania.

 

Voluntarii străini ai Asociației Naționale de Dezvoltare Continuă a Tineretului din România (ANDCTR) din proiectele „Think about the others” și „Kromatikon Upgraded”, dar și ai Asociației Comunități pentru Tineret(ACT) se vor alătura studenților străini pentru pregătirea preparatelor internaționale.

 

Pe lângă degustarea deliciilor culinare pregătite special pentru acest eveniment, vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze cu studenții aflați în mobilitate la Craiova pentru a le cunoaște tradițiile și cultura. 

 

--

Loredana HAREGA (Mateescu)
Department of International Relations
University of Craiova
Phone/ Fax: +4 (0)251 419 030
Address: 13 A.I. Cuza str., 200585 - Craiova, Romania
Website: www.ucv.ro
Știri@UCV - 11.11.2019