iQuest Remote Learning 2019 la Universitatea din Craiova

 

Departamentul de Informatică din cadrul Facultății de Științe (Universitatea din Craiova) împreună cu iQuest vă invită la prezentarea programelor de învățare iQuest Remote Learning 2019, în sala 363, miercuri, 23 octombrie 2019, ora 14:00.  Programele educaționale Remote Learning sunt adresate studenților, absolvenților și tuturor pasionaților de tehnologie dornici să își însușească bazele unei anumite tehnologii.

iQuest desfășoară anul acesta următoarele programe: C# Remote Learning, Java Remote Learning, WebDev Remote Learning.

Durata programelor este de 10 până la 14 săptămâni, în funcție de tehnologie. Mentorii iQuest oferă materialele de studiu și training în cadrul unor întâlniri săptămânale, iar participanții au ocazia să dezvolte proiecte practice pe baza conceptelor parcurse.

Înscrierea la cele 3 programe este deschisă până pe 10 noiembrie 2019 și înregistrarea se poate face pe site-ul companiei accesând linkul: https://www.iquestgroup.com/careers/learning.

Întâlnirea face parte din seria de evenimente programate în această toamnă ale reprezentanţilor mediului socio-economic cu studenţii de la Ştiinţe, în cadrul Proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe (POCU 90/16.3/16.4/106711). Prin intermediul acestui proiect vor fi subvenţionate 250 de stagii de practică pentru studenţii de la Fizică, Chimie, Matematică, Informatică şi Geografie. Proiectul este co-finanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, este implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Craiova.

Proiecte@UCV - 22.10.2019