Piaţ­a de capital în contextul economiei na­ţionale

 

Universitatea din Craiova în parteneriat cu Autoritatea de supraveghere financiară (ASF) vă invită la conferinţa „Piaţ­a de capital în contextul economiei na­ţionale” susţinută de Vlad Nicolăescu, la sediul UCV din Drobeta-Turnu Severin, pe 17 octombrie 2019, de la ora 16.00, în Aula „Constantin Rădulescu Motru”. La sediul central al Ucv, conferinţa va avea loc pe 18 octombrie 2019, în sala 228, de la ora 13.00.

„Laboratorul Academic”, programul ASF de educație financiară destinat mediului universitar, oferă studenților posibilitatea de a avea o perspectivă integrată asupra mecanismelor și instrumentelor specifice piețelor financiare-non bancare. Formatul întâlnirilor este interactiv și presupune prezentarea de către lectorii ASF a unor studii de caz și a unor aspecte practice cu privire la modul în care se desfășoară operațiunile și tranzacțiile pe cele trei piețe supravegheate și reglementate de Autoritate – piața asigurărilor, piața de capital și piața pensiilor private.

Vlad Nicolăescu, responsabil monitorizare piețe financiare ASF, este absolvent al Universității din București, Facultatea de Administrarea Afacerilor și are o experiență de peste 10 ani în piața financiară. A activat și în domeniul bancar, unde s-a ocupat de zona IMM & Corporate Finance.  În cadrul ASF, este responsabil de identificarea practicilor incorecte care se manifestă pe piețele financiare non-bancare și care pot afecta drepturile și interesele legitime ale consumatorilor. Este trainer autorizat și susține prezentări și prelegeri pe teme financiare și de protecție a consumatorilor, atât în mediul universitar, cât și pentru alte categorii de public.

 

Detalii:

 

 

 

Știri@UCV - 15.10.2019