Despre programele NetRom Software pentru studenţi

Miercuri, 16 Octombrie 2019, în sala 363, începand cu orele 14:00, Compania NetRom Software se întâlneşte cu studenţii de la Ştiinţe. Vrei să afli mai multe despre programele NetRom Software pentru studenţi sau despre Academiile IT şi QA din această toamnă? Te aşteptăm.

NetRom Software SRL este o companie olandeză de software, ce, încă din 1998, în Craiova, dezvoltă aplicaţii software personalizate atât pentru ISV (Independent Software Vendors), cât şi pentru End-Useri, cărora le oferă suport și consultanţă, dezvoltare şi menţinere a produsului.

Mii de utilizatori finali mulţumiţi, într-o varietate de domenii, lucrează cu produsele noastre inovatoare în fiecare zi, iar acest lucru ne clasează în Top 3 firme de nearshore din Olanda.

Clienţii NetRom Software din zona Benelux, Germania, Canada sau SUA, sunt actori importanţi în domeniile în care activează, dând posibilitatea de a lucra în domenii funcţionale diferite, pe proiecte ce folosesc tehnologii diferite, cu metodologii de lucru diferite şi cu interlocutori diferiţi. Domeniile pentru care realizăm soft sunt soluțiile mobile, financiar, transport și logistică, IT, sănătate, turism, educație, telecomunicații și multe altele.

Compania are o echipă tânără, cu o medie de vârstă de 29 de ani, stabilă, formată din peste 340 de experți: arhitecţi, analişti, designeri şi programatori.

Din dorința de a facilita interacțiunea studenților cu mediul de lucru profesional din domeniul IT, NetRom Software a dezvoltat o serie de programe educaționale organizate anual pentru studenți: programe de Practică și Internship, burse, concursuri de programare – NetRom Code Golf și Academia NetRom Software.

Întâlnirea face parte din seria de evenimente programate în această toamnă ale reprezentanţilor mediului socio-economic cu studenţii de la Ştiinţe, în cadrul Proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe (POCU 90/16.3/16.4/106711). Prin intermediul acestui proiect vor fi subvenţionate 250 de stagii de practică pentru studenţii de la Fizică, Chimie, Matematică, Informatică şi Geografie. Proiectul este co-finanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, este implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Craiova.

 

 

Contact:

 

    NetRom Software

    Str. Caracal, Nr. 178, Craiova

    Tel.: +40 251 437 738

    salut@netrom.ro

    www.netromsoftware.ro

    www.facebook.com/NetRomSoftware

 

Pentru mai multe detalii, te așteptăm pe 16 Octombrie, la ora 14:00, în Sala 363, Universitatea din Craiova.

Proiecte@UCV - 14.10.2019