Program de recrutare la Prysmian Group

„Build the Future” este Programul de recrutare a absolvenților al grupului Prysmian care oferă o experiență imersivă în companie din ziua 1. În urmă cu șapte ani, am lansat prima ediție a programului și de atunci am angajat peste 300 de absolvenți talentați din toată lumea lume.

Programul va începe în primăvara anului 2020 cu inducția globală de două săptămâni în sediul nostru din Milano. Instruirile și activitățile conduse de Academia Prysmian Group sunt doar primii pași pentru călătoria noilor angajați. De fapt, antrenamentul nu se oprește aici! După inducția globală, programul continuă cu o rotație de locuri de muncă de un an în 3 departamente diferite: Cercetare și dezvoltare, Operațiuni într-unul dintre site-urile noastre de producție și comercial. Acești primi pași sunt fundamentali, de asemenea, pentru a permite absolvenților noștri să-și construiască cunoștințele tehnice, descoperirea pasiunilor lor și să înceapă crearea rețelei lor, alăturându-se, de asemenea, programului de mentorat absolvent.

După primul an în Grupul Prysmian, noii noștri colegi vor avea șansa de a începe misiunea internațională pentru o durată cuprinsă între 2 și 3 ani. Atribuirea internațională este o experiență minunată pentru a învăța noi moduri de lucru, dobândirea de noi cunoștințe, întâlnirea cu noi colegi și îmbrățișarea unei noi culturi. La sfârșitul misiunii în străinătate, ei vor fi gata să își asume o nouă responsabilitate în domeniile tehnice sau de afaceri care își continuă cariera în grupul Prysmian.

„Build the Future” este un program selectiv. Ne așteptăm ca noii noștri absolvenți să facă diferența într-o companie care se schimbă foarte mult. Puterea grupului Prysmian este asupra oamenilor. Cultura pe care o construim împreună este o cultură în care toată lumea va avea un rol, în care oamenii se pot exprima. Vrem să construim un mediu în care colaborarea și cooperarea sunt cruciale ”, a declarat Maura Nespoli, Head of Global People Development and Talent, în timpul orientării Build the Future 2019.

Ca și anii trecuți, am lansat și campania noastră de recrutare. Informațiile găsiți la linkul: https://jobs.prysmian.com/job/HQ-Build-The-Future-Graduate-Program-2020-MI/539870601/

 

Termenul limita de aplicatie este 15 Octombrie, iar aplicaţiile se primesc doar pe site-ul central.

 

 

Știri@UCV - 17.09.2019