Mircea Snegur la Universitatea din Craiova

Conducerea Universităţii din Craiova are bucuria să vă invite, miercuri, 22 mai 2019, de la ora 12. 00, în Sala „Mihai I al României”, la o întâlnire cu Domnul Mircea Snegur, primul preşedinte al Republicii Moldova. Acesta va susţine o prelegere cu titlul „În căutarea identităţii”.

În perioada 21-24 mai 2019, Universitatea Craiova primeşte vizita unei numeroase delegaţii a Universităţii de Stat din Tiraspol, delegaţie condusă de prof. univ. dr. Eduard Coropceanu, rector. Universitatea de Stat din Tiraspol este singura universitate europeană refugiată, fiind transferată temporar la Chişinău, din cauza conflictului transnistrean. Este a doua vizită de acest fel, prima având loc în februarie 2018, când s-au şi pus bazele acestui parteneriat între cele două instituţii.

Sunt programate mai multe întâlniri cu cadre didactice şi cercetători ai Universităţii din Craiova pe diferite domenii de studii, precum şi cu studenţii din Republica Moldova care învaţă la UCV. Oaspeţii vor vizita infrastructura Universităţii din Craiova (săli de curs, laboratoare), inclusiv Centrul Universitar Drobeta Turnu-Severin.

 

 

 

 

 

Știri@UCV - 21.05.2019