Studenție la Științe. Pași în viitor

Studenție la Științe. Pași în viitor

Facultatea de Științe a Universității din Craiova organizează joi 13.12.2018 workshop-ul tematic Studenție la Științe. Pași în viitor. Evenimentul, organizat în cadrul proiectului Implementarea unei strategii specifice de retenție a studenților din domeniul științelor exacte - RETSTEX, ROSE SGNU, anul II de implementare,este programat să se desfășoare la Aula „Mihai I al României” a Universității din Craiova (str. A.I. Cuza, nr. 13), cu începere de la ora 11:00.

Obiectivul general al proiectului este reducerea abandonului universitar și creșterea ratei de promovabilitate în cazul studenților de la Facultatea de Științe. Proiectul se adresează studenților din anul I de studii, ciclul licență, anii universitari 2017-2018 și 2018-2019 de la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe, Departamentele de Chimie (cu domeniile Chimie și Știința Mediului), Fizică și Matematică.

La eveniment vor participa studenții din grupul țintă, cadre didactice din învățământul universitar și preuniversitar, specialiști în domeniul consilierii și orientării în carieră precum și reprezentanți ai mediului economico-social.

Proiecte@UCV 07.12.2018