International Erasmus Games - faza națională

Asociaţia Erasmus Student Network Craiova (ESN Craiova), în colaborare cu Universitatea din Craiova, Departamentul de Relaţii Internaţionale, au deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul International Erasmus Games - faza națională care se va desfăşura în perioada 01 - 03 Aprilie 2016, la Universitatea din Craiova, în sala de sport a Facultății de Drept.

INTERNATIONAL ERASMUS GAMES - este o activitate ESN realizată la inițiativa ESN Polonia și ESN Italia. Din anul 2015 activitatea a devenit un proiect internațional ESN ce are loc la nivel local, național și internațional. Deoarece anul acesta, International Erasmus Games a fost declarat eveniment național, toate cele 9 secțiuni ESN România, din cele 8 centre universitare din România, vor fi reprezentate de cel puțin o echipă (fotbal, baschet, volei). Sunt în total 8 echipe de fotbal, 8 de basket si 8 de volei care se vor lupta pentru  a caștiga onoarea de a reprezenta ESN România la faza internațională a evenimentului care va avea loc la Milano, în perioada 05-08 Mai 2016. Așteptam astfel, peste 180 de studenți Erasmus+, voluntari ESN din toate cele 9 secțiuni ESN România, dar și suporteri ai acestora. Universitatea din Craiova este de mult timp o institutie deschisă către internaționalizare, diversitate si multiculturalitate fiind principalul susținător al acestui eveniment.
         International Erasmus Games-faza națională, va începe vineri cu o festivitate de deschidere la Hotel Flormang (Calea Severinului), ora 19:00, în care vor fi prezentate regulile concursului și se vor extrage echipele. Sâmbătă începând cu ora 10:00, se vor desfășura meciurile de Fotbal, Basket și Volei, iar la sfâșitul zilei, participanții vor fi invitați la Responsible Party. Responsible Party este o campanie europeană, ce constă într-un parteneriat între Erasmus Student Network și Pernod Ricard pentru a crește vizibilitatea asupra consumului de alcool responsabil printre studenți. Duminică, ora 11:00, vor avea loc finalele pentru cele 3 tipuri de sport și premierea câștigătorilor.
 
Persoană de contact: Mădălina Danilia BERA – Preşedintele ESN Craiova
Tel: 0760 349 148 
 
Știri@UCV - 31.03.2016