Ceremonia de deschidere a anului universitar 2015-2016 la Universitatea din Craiova

Conducerea Universităţii din Craiova are deosebita onoare să anunțe că joi, 1 octombrie 2015, începând cu ora 10:00, la Sala Albastră – Rectorat (clădirea centrală, str. A. I. Cuza, nr. 13), are loc ceremonia de deschidere a anului universitar 2015-2016. La eveniment vor participa reprezentanți ai mediului de afaceri, autorități locale, dascăli, studenți, precum și conducerea Universității din Craiova. Printre companiile care vor fi prezente la acest eveniment se numără Ford România, Pirelli România  sau Cummins Generator Technologies.

                   Deschiderea oficială va fi urmată de un spectacol de balet oferit de Opera Română Craiova în parteneriat cu Universitatea din Craiova.  Spectacolul “Operissima 2015 - Let's danceva avea loc în holul central al Universităţii din Craiova,  de la ora 11:30 şi va fi pus în scenă de Ansamblul de balet al Operei Române şi Clubul sportiv „Star Dance". Muzica va fi asigurată de Concertino accordion-band.

               Acesta este al patrulea an consecutiv în care deschiderea anului universitar se face cu un spectacol. În anul 2012, în holul Universității a avut loc spectacolul-concert “Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini, oferit de Teatrul Liric "Elena Teodorini", în anul 2013 a concertat Orchestra Simfonică a Filarmonicii Oltenia, iar în anul 2014, Corul Filarmonicii Oltenia a deschis anul universitar. 

                   Joi, de la ora 14:00, studenţii sunt invitaţi la Erasmus+ on air, by Radio Campus, un concert în aer liber care va avea loc în Campusul Facultăţii de Drept (Calea Bucureşti, nr. 107D). Pe scenă vor urca Chris K, Replik, Adnana, Manda M, 7 fix, Avatar, Mihaela Pătran, Ştefania Făgeţeanu, Emanuel Românul şi Şcoala de Dansuri latino PASSOS.  

                 Odată cu deschiderea noului an academic 2015-2016, Universitatea din Craiova marchează împlinirea a doi ani de existență a radioului studențesc on-line Radio Campus.

 

 

 

Evenimente@UCV - 29.09.2015