The World Asian Business Case Competition

Academia de Afaceri Asiatice (AAB) anunță Concursul World Asian Business Case 2023. Aceasta este competitia anuală organizată de AAB, care invită studenții să scrie și să prezinte un caz de afaceri interesaant despre modul în care și-a transformat micul său început într-un success extraordinar. Competiția va oferi participanților o mare oprtunitate de a învăța, nu numai din cazul companiei pe care o aleg, ci și de a beneficia de o nouă experiență.
 
Competiția este destinată studenților care sunt interesați de tendințele globale, cum ar fi AI, metavers, roboți etc și implicațiile lor pentru afacerile globale sau afacerile asiatice și va fi extem de valoroasă pentru cei care caută oprtunități în Asia, ca parte a carierei sau a dezvoltării afacerilor lor.
 
·       Tema conferinței: “Crearea de experințe pe tot parcursul vieții pentru studenți

·       Pot participa studenți în echipe de 2-4 persoane (echipa trebuie să aibă un consilier)

·       Solicitanții trebuie sa reprezinte o afacere sau o universitates

·       Fiecare echipa ar trebui să includă un membru al facultății sau un instructor afiliat la orice școală de afaceri sau universitate (AAB va acorda Premiul Top Consilier al Anului tuturor membrilor facultății sau instructorilor care au susținut primele 10 echipe câștigătoare, așa cum va fi anunțat la ceremonia de premiere a conferinței AAB)

Informații detaliate pot fi găsite accesând pagina următoare: www.aabworld.org.

Termenul limita de depunere a propunerilor este data de 15 aprilie 2023.

Pachetul de informații World Asian Business Case Competition.

Știri@UCV - 23.03.2023