Workshop pentru combaterea traficului de persoane, la UCV

American Councils for International Education si Ambasada S.U.A. organizează workshopul „Rolul mediului academic în prevenirea traficului de persoane” în data de 18 august, între orele 11:00 și 12:30, la sala 444 din clădirea centrală a Universității din Craiova. 

Atelierul se adresează profesorilor universitari și personalului din universitate, practic persoanelor care ar putea lua contact cu o potențială victimă și care trebuie să știe să recunoască semnele și să acționeze.

Evenimentul va fi moderat de Loredana Urzică-Mirea, Director Executiv al asociație eLiberare, și face parte din proiectul „Celebrating 25 Years of Strategic Partnership” conceput pentru a sărbători aniversarea a 25 de ani a parteneriatului strategic S.U.A. - România.

La deschiderea workshopului va fi prezent și William O’Connor, atașat cultural la Ambasada Statelor Unite ale Americii în România.

Participarea la acest workshop se face prin completarea formularului online aflat la adresa: https://forms.office.com/r/N8Eh8QL43H.

Departamentul de Relații Publice și Imagine Academică

 

Știri@UCV - 10.08.2022