Gala ESN Craiova

Universitatea din Craiova, Departamentul de Relaţii Internaţionale, in parteneriat cu Erasmus Student Network Craiova (ESN Craiova), au deosebita plăcere de a vă invita joi, 09 iunie2022, ora 13:00, la cea de-a XII-a ediție a Galei ESN Craiova. Evenimentul va avea loc la sala 444, din Clădirea centrală a universităţii, etajul 2.

Gala ESN Craiova este un eveniment organizat la sfârșitul fiecărui semestru, în cadrul căruia, studenţii străini care beneficiază de o mobilitate a programului Erasmus+ vor fi premiaţi pentru implicarea activă în proiectele desfăşurate la Universitatea din Craiova, precum şi pentru participarea la evenimentele organizate de ESN Craiova şi Departamentul de Relaţii Internaţionale.

Totodată vor fi premiaţi și membrii activi ESN Craiova pentru motivaţia şi implicarea de care au dat dovadă în organizarea evenimentelor interculturale propuse.

Pe lângă toate acestea, în cadrul Galei vom sărbători ultimele momente petrecute împreună și vom spune la revedere acestui semestru, întrucât mobilitatea Erasmus+ ia sfârșit, iar o parte dintre studenții noștri își vor relua studiile în țara de origine.

ERASMUS STUDENT NETWORK este cea mai mare organizație studențească cu caracter interdisciplinar din Europa, bucurându-se de susținerea Comisiei Europene și a Birourilor Erasmus+ din Universități. Activitatea voluntarilor urmărește îndeplinirea obiectivelor principale: motivarea studenților din cadrul ciclului de învățământ, îmbunătățirea integrării socio-culturale a tinerilor internaționali în universitățile gazdă din România precum și reprezentarea nevoilor și așteptărilor studenților străini la nivel local, național și internațional.

ESN Craiova, sprijinită de Biroul Erasmus+ al Universității din Craiova, a este secțiune oficială Erasmus Student Network România din 14 februarie 2015, organizație ce a apărut în România în anul 2004 și care în prezent este formată din 14 secțiuni locale (ESN Alba-Iulia, ESN ASE Bucharest, ESN Brașov, ESN Cluj-Napoca, ESN Constanta, ESN Craiova, ESN Iasi, ESN Pitesti, ESN Poli, ESN Sibiu, ESN Suceava, ESN Targu Mures, ESN Timișoara, ESN UniBucharest).

 

Persoane de contact:  Anca Ştefania SĂFTOIU– Preşedintele ESN Craiova

Tel: 0768745 883

Știri@UCV - 09.06.2022