ZILELE PORȚILOR DESCHISE - Ediția 2022

Universitatea din Craiova și-a deschis porțile pentru absolvenții de liceu. Viitorii studenţi au primit informații despre cifrele de şcolarizare de anul acesta (locuri buget + taxă, ZI/ID/FR), precum și despre metodologia de admitere (examen/concurs de dosare, criterii de departajare). Vizitatorii au aflat detalii cu privire la probele de concurs pentru specializările facultăţilor care organizează admitere pe bază de examen (tematică/bibliografie), dar și detalii cu privire la disciplinele studiate.

În deschiderea evenimentului, Rectorul Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu, a vorbit despre oferta educațională, despre investițiile finalizate și despre cele care urmează a fi demarate în campusul universitar, precum și despre oferta educațională actuală. Conform Rectorului UCV, cifra de şcolarizare nu s-a schimbat față de anul trecut, fiind disponibile 2.900 de locuri bugetate la nivel licenţă şi 1.750 de locuri la nivel masterat.

La deschiderea evenimentului a participat și Inspectorul Școlar General, prof. Daniel Alexandru Ion.

Discursuri de deschidere

„Zilele Porților Deschise” continuă sâmbătă, 4 iunie, pe esplanda Teatrului Național „Marin Sorescu”, între orele 10:00 – 16:00.

 

 

Știri@UCV - 03.06.2022