Concursul studenţesc național extracurricular tehnico–ştiinţific: Grafică Inginerească cu AutoCAD

Facultatea de Mecanică a Universității din Craiova organizează în perioada 18-20 mai 2022 cea de-a II-a ediție a CONCURSULUI STUDENŢESC NAȚIONAL EXTRACURRICULAR TEHNICO–ŞTIINŢIFIC: Grafică Inginerească cu AutoCAD, parteneri fiind Fundația Facultății de Mecanică George (Gogu) Constantinescu, SORGING – Societatea de Grafică Inginerească, și nu în ultimul rând OSFM – Organizatia Studenților din Facultatea de Mecanică.

La concurs participă 38 studenți capabili de performantă, înscriși la ciclul de licenţă din 6 universități cu programe de studii universitare de licență în profil tehnic: Universitatea Politehnica din București, Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea din Pitești și Universitatea din Craiova, care au studiat programul de grafică asistată de calculator AutoCAD, însoțiți de cadre didactice ale universitătilor participante.

Deschiderea oficială va fi în data de  18 mai 2022, orele 17:00 în Aula Magna a Facultății de Mecanică (Calea București nr. 107), iar, după toate etapele premergătoare, proba de concurs se va susține joi, 19 mai 2022, în laboratoarele de specialitate din cadrul Facultății de Mecanică a Universității din Craiova, în intervalul orar 10:00-12:00.

Concursul cu multiplele lui activități se va derula în această perioadă, iar la finalul competiției, în data de 20 mai 2022, se vor acorda diplome şi premii de către Fundația Facultății de Mecanică ”George (Gogu) Constantinescu” și SORGING – Societatea de Grafică Inginerească, în calitate de partener al organizatorului concursului.

Suntem onorați și dorim mult succes participanților la concurs!

                              

Facultatea de Mecanică

http://mecanica.ucv.ro/Studenti/Concursuri/Craiova/Afis%20concurs.pdf

Știri@UCV - 17.05.2022