ICOME 2022

Facultatea de Mecanică a Universității din Craiova organizează în anul omagial ”75 de ani de la înființarea Universității din Craiova”, în  perioada 18-20 mai 2022 manifestările științifice: International Conference of Mechanical Engineering – ICOME 2022 (a VI-a ediție).

Scopul acestor evenimente științifice este de a oferi cercetătorilor și specialiștilor din domeniu un forum amplu de dezbatere unde să îşi prezinte cele mai noi realizări în activitatea de cercetare şi inovare în domenii de anvergură, cu teme majore de interes:

  • Mecanica aplicată, Modelare și simulare în inginerie mecanică (Simulare și testare în inginerie mecanică; Mecanică structurală și modelare în inginerie mecanică; Evaluarea stabilității sistemelor mecanice etc);
  • Autovehicule, transport și trafic (Concepție, proiectare, fabricație și mentenanță auto; Vehicule hibride și electrice; Sisteme inteligente de transport; Sisteme avansate de management al traficului, etc);
  • Sisteme de producție, management industrial și materiale (Tehnologii moderne de fabricație; Calitate, fiabilitate și întreținere; Realitatea virtuală în industrie; Comportarea mecanică a materialelor, etc);
  • Inginerie civilă (Noi tehnologii, metode și tehnici în ingineria civilă; Materiale și tehnologie pentru ”construcții verzi”; Progrese în ingineria civilă, etc).

Dorim să vă precizăm că vor fi prezenţi colaboratori și invitați de marcă din aria ingineriei mecanice, personalităţi din ţară şi străinătate, care vor participa la activitățiile derulate în cadrul universității noastre.

Deschiderea amplelor manifestari va avea loc miercuri 18 mai 2022, începând cu orele 11:30, în Aula ”Mihai I al României” din clădirea centrală a Universității din Craiova din str. A.I.Cuza nr. 13.

Facultatea de Mecanică din Craiova

http://www.icome.ro/index.php/icome/2022

 

Detalii:

 

 

 

Știri@UCV - 17.05.2022