Provocări în Optică și Optometrie

Departamentul de Fizică din cadrul Facultății de Științe, Universitatea din Craiova împreună cu o echipa Hoya Lens România vă invită la o prezentare a produselor adaptate și dezvoltate de Hoya pentru anul 2022, ca un răspuns la provocările existente în domeniul Opticii și Optometriei. Prezentarea se va desfăşura în mediul on-line joi, 27.01.2022, ora 18:00 și va fi susținută de doamna optometrist Maxim Georgeta, trainer Hoya Lens România.

Între Departamentul de Fizică și Hoya Lens România există un parteneriat de colaborare în baza căruia sunt organizate întâlniri cu studenții, prezentări ale produselor, stagii de practică. Compania sprijină dezvoltarea profesională a cursanților de la Optică și Optometrie precum și a studenților de la Fizică medicală și a sponsorizat Departamentul de Fizică cu lentile necesare învățării practice de către cursanți a modului de realizarea a montajului de lentile pe rame. În cadrul întâlnirii vor fi prezentate cele mai inovative produse ale companiei, vor fi discutate noi modalități de colaborare, organizarea unor activități comune etc.

Hoya este unul dintre cei mai importanți producători de lentile la nivel mondial, realizează lentile adaptate nevoilor fiecărui client, configurate virtual, adaptate stilului clientului și cu tratamentele pe care acesta le dorește.

Persoană de contact: Lect. univ. dr. Xenia NEGREA (0745567724)

Link-ul intâlnirii este următorul:

Topic: Optica si Optometrie

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/86090279557?pwd=Vnk4anlIdUZTY2VKTEVTUWxZZE16Zz09

Meeting ID: 860 9027 9557

Passcode: Optom21

Detalii:

 

 

 

 

Știri@UCV - 25.01.2022