Cercetarea ştiinţifică a UCV, prezentată la Niš

În perioada 10-14.06, la Niš (Serbia) o delegaţie a Universităţii din Craiova a participat la întâlnirea aniversară a reţelei Southeastern European Network in Mathematical and Theoretical Physics (SEENET-MTP), reţea care aduce împreună 11 ţări din regiune.

             Universitatea din Craiova a fost coorganizator al acestui important eveniment şi a beneficiat chiar şi de o sesiune specială dedicată diseminării proiectelor şi rezultatelor obţinute în cercetare. Delegaţia Ucv a fost alcătuită din: prof. univ. dr. Radu Constantinescu (prorector Cercetare ştiinţifică şi relaţii cu mediul economic), prof. univ. dr. Nicu Bîzdoacă (prorector Informatizare şi Administrarea Fondurilor Europenelect, univ. dr. Iulian Petrişor (director Departamentul de Fizică, Facultatea de Ştiinţe).

             Acţiunea este parte din programul Fondului de Dezvoltare Instituţională (FDI), Domeniul 6, cercetare de excelenţă în universităţi, program care are ca scop susţinerea proiectelor de dezvoltare instituțională de la nivelul universităţilor de stat din România, în vederea creşterii capacităţii instituţionale şi îmbunătăţirii calităţii sistemului naţional de învățământ superior.

 

 

 

Știri@UCV - 14.06.2018