Internaționalizarea cooperărilor știintifice în Sud Estul Europei prin rețeaua Enterprise Europe Network (EEN)

Universitatea din Craiova, în calitate de partener al rețelei Enterprise Europe Network, vă invită să participați la workshop-ul „Internaționalizarea cooperărilor științifice în Sud Estul Europei prin rețeaua Enterprise Europe Network (EEN)”, desfășurat sub egida proiectului european „Stimularea creșterii inteligente și bazate pe inovare pentru întreprinderile mici și mijlocii din România” („Boosting Smart and Innovation-Driven Growth for Romanian SMEs” - RO-Boost SMEs).

Evenimentul se va desfășura în clădirea centrală a Universității din Craiova, str. A.I. Cuza nr.13, sala C420, marţi, 17 aprilie 2018, începând cu ora 12.00.

Workshop-ul se adresează firmelor inovative / centrelor de cercetare din regiunea de dezvoltare S-V Oltenia și se înscrie în strategia de apropiere a mediului academic de mediul socio-economic.

Acțiunea își propune să prezinte oportunitățile oferite prin rețeaua EEN în vederea internaționalizării și a dezvoltării de parteneriate între firme inovative / centre de cercetare din regiunea Sud-Vest cu rețeaua Southeastern European Network in Mathematical and Theoretical Physics (SEENet-MTP).  

 

Știri@UCV - 16.04.2018