Festivitatea de Absolvire a primei promoţii la specializarea Peisagistică

În ziua de 18 iunie 2013, la ora 12,00, în Sala Albastră a Universităţii din Craiova va avea loc Festivitatea de Absolvire a primei promoţii la specializarea Peisagistică, de la Facultatea de Agricultură şi Horticultură. Deşi este cea mai tânără specializare a facultăţii, care scoate în acest prima promoţie de absolvenţi, se bucură de mare interes din partea mediului socio-economic, existând deja solicitări de angajare pentru majoritatea absolvenţilor.
Alături de specializarea Peisagistică, alte două specializări vor organiza Festivitatea de Absolvire: Horticultură şi Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole (TPPA), ambele din cadrul Departamentului Horticultură şi Ştiinţa Alimentului.
În cinstea acestui eveniment, Asociaţia Hortus Oltenia 1962 organizează o expoziţie de produse horticole în holul din faţa Sălii Albastre. Toate produsele care vor fi expuse – flori şi plante decorative, legume, fructe, vinuri – sunt obţinute de studenţi sau absolvenţi ai Facultăţii de Agricultură şi Horticultură.

 

Conf. univ. dr. ing. Constantin BĂDUCĂ
Prodecan

Evenimente@UCV - 17.06.2013