Congresului Studenților din România

Uniunea Studenților din România (USR) continuă să identifice problemele din sistemul educational românesc și are nevoie de TINE pentru a genera soluții.

 

Astfel, organizațiile studențești din Craiova, membre ale USR: Asociația Studenților din Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (ASFEEA), Asociația Studenților de la Facultatea de Educație Fizica si Sport (ASFEFSK), Asociatia Studentilor din Facultatea de Științe Sociale (ASFIG), EESTEC Craiova, Organizația Studenților Farmaciști (OSF), Societatea Studenților Mediciniști din Craiova (SSMC) și Societatea Studenților Stomatologi (SSS) au deosebita plăcere de a vă invita să participați la dezbaterea regională ”Calitatea educației și nevoile sociale ale studenților”, organizată în cadrul celei de-a VI-a ediții a Congresului Studenților din România – Un nou model de societate pentru TINEri (detalii pe http://congresulstudentilor.ro/2013/).

 

Rezultatul dezbaterii? -> Raportul întâlnirii noastre va fi prezentat Ministerului Educației Naționale la plenara Congresului Studenților din România, pe 18 mai 2013.

 

Vino si tu si devino parte a imbunatatirii educației in Romania pentru viitorul tău si al generațiilor următoare!

 

Posterul poate fi vizualizat aici.

 

Știri@UCV - 10.05.2013